Öğrenci Konseyi

Öğrenci Konseyi ÇOMÜ Mezunlar Buluşması'na Katıldı

Öğrenci Konseyi Yönetici Topluluğu tarafından organize edilen "ÇOMÜ Mezunlar Buluşması" programına katılım sağladı.

Yönetici Topluluğu tarafından organize edilen ve bu yıl ilk olarak düzenlenen, gelenek haline gelerek gelecek nesillere aktarılması amaçlanan, üniversitemizde okumuş olan ÇOMÜ'nün havasını teneffüs etmiş, çok kıymetli mezunlarımızın bir araya geldiği seminere Öğrenci Konseyi de katılım sağladı.

Program, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Görün, Mimarlık Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit, akademisyenler, öğrenciler ve Öğrenci Konseyi'nin katılımı ile Troya Kültür Merkezinde gerçekleşti. Yönetici Topluluğu Onursal Başkanı Yunus Kurtalan, Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörü Öğr. Gör. Salih Torlak ve ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer'in konuşmalarıyla başlayan program, açılış konuşmalarının ardından ÇOMÜ mezunu olan ve alanlarında belirli başarılara imza atan: Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, T.C. Sayıştay Başkanlığından Denetçi Abdürrahim Karayılan’ın başarılarını anlattıkları panelle devam etti. Farklı panelistlerin de yer aldığı program, üç oturum olarak gerçekleştirildi.

Panel sonrasında katkılarından dolayı panelistlere ve Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’e plaket takdim edildi ve öğrencileri temsilen katılan Öğrenci Konseyi'nin de içinde bulunduğu toplu fotoğraf çekimi ile açılış programı son buldu.