Öğrenci Konseyi

Öğrenci Konseyi Kampüsten Gönüllere Projesi ile Öğrencilerin Evlerine Konuk Oluyor

Yaptığı faaliyetlerle üniversitenin nabzını tutan Öğrenci Konseyi başlattığı Kampüsten Gönüllere projesiyle üniversitemiz öğrencilerinin evlerini ziyaret ediyor.

Kampüste her öğrenciye dokunabilmek için çeşitli faaliyetler yürüten, etkinliklere katılan Öğrenci Konseyi artık kampüse sığmıyor. Küçük ikramlarla öğrenci evlerine çat kapı ziyarete giden Öğrenci Konseyi proje sayesinde okul dışında da öğrencilerle bir araya geliyor. Öğrenci Konseyi Başkanı Alperen Uysal ise yaptıkları ziyaretler hakkında şöyle konuştu: “Her ÇOMÜ öğrencisinin bir Öğrenci Konseyi üyesi olduğunu, beraber bir bütünü oluşturduğumuzu ve bir olursak üniversitemizi daha iyi temsil edebileceğimizi öğrenci arkadaşlarımızla kampüsün farklı fakülte ve bölümlerinde bir araya gelerek konuşuyoruz fakat bu proje ile artık evlerine de misafir oluyor üniversitemiz ve geleceğimiz hakkında sohbet edip fikir alışverişinde bulunuyoruz. Her daim öğrenci arkadaşlarımızın yanında olup onlarla birlikte olmanın gayreti içerisindeyiz. Misafir olduğumuz öğrenci arkadaşlarımız bizi çok sıcak ve güler yüzle karşılıyorlar.”

Yapılan ziyaretlerde Öğrenci Konseyin’e evlerinin kapıları açan öğrenciler ise gerçekleştirilen bu proje ile fikirlerine değer veren birilerinin olduğunu gösterdikleri için projede emeği geçen herkese teşekkürlerini sundular. Öğrenci evlerini çat kapı ziyaret eden Öğrenci Konseyi evlerini ziyaret etmesini isteyen diğer arkadaşların da davetlerine icabet ederek projeyi sürdürmeye devam edecektir.